Η εταιρεία AFOI LEFA OE || LEFASAGRI δραστηριοποιείται στις εισαγωγές λιπασμάτων, ειδικών προϊόντων θρέψης, βιοδραστικών σκευασμάτων, βιοδιεγερτών για διάφορες καλλιέργειες , και στην διακίνηση ωφέλιμων εντόμων. Η σύγχρονη θρέψη των φυτών απαιτεί καινοτόμα σκευάσματα, υψηλή επιστημονική κατάρτηση και βιώσιμες πρακτικές φιλικές στο περιβάλλον.

NUTRI CALMAG (Ασβέστιο Μαγνήσιο και Βόριο)

Ασβέστιο Μαγνήσιο και Βόριο
Περιγραφή

Λίπασμα ΕΚ
Λιπασμα Ασβεστίου με Μαγνήσιο & Βόριο
Το Nutri Cal Mg είναι ένα υγρό λίπασμα, που παράγεται από πολύ υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, πλούσιο σε ασβέστιο και μαγνήσιο.
Το Ασβέστιο έχει μια θεμελιώδη λειτουργία στην εξουδετέρωση των οργανικών οξέων. Λαμβάνει επίσης μέρος στο μεταβολισμό, ρυθμίζει την κολλοειδή κατάσταση του πρωτοπλάσματος. Σε αντίθεση με κάλιο, που ενεργεί στις διαδικασίες που ρυθμίζουν τη διαπνοή και την ισορροπία του νερού, το αβέστιο βελτιώνει τη σύσπαση του πλάσματος και μειωνει την απορροφητικότητα του νερού. Το Ασβέστιο είναι θεμελιώδους σημασίας για την κυτταρική διαίρεση και βασικό συστατικό ενός ενζύμου, τη μαλτάση. Είναι σημαντικό για την ανάπτυξη μεριστωμάτων και απαιτείται έντονα από το φυτό κατά τη διάρκεια του σχηματισμού της γύρης.
Η έλλειψη μαγνησίου προκαλεί μείωση της ανάπτυξης στα μεριστώματα, καθυστέρηση της ανάπτυξης των νεαρών φύλλων, τα οποία να παραμορφώνονται, διμηουργονται χλωρωτικές κηλίδες και στη συνέχεια νεκρώνωνται στο περιθώριο. Το μαγνήσιο είναι αντ 'αυτού ένα θεμελιώδες συστατικό της χλωροφύλλης και έχει μεγάλη σημασία για τη φυτική και παραγωγική ανάπτυξη των φυτών. Λαμβάνει επίσης μέρος στην απορρόφηση του αζώτου, στην φωτοσύνθεση και στο σχηματισμό των πρωτεϊνών και των καροτενοειδών.

Καλλιέργειες Εφαρμογή Δοσολογία
Αμπέλι, Πυρηνόκαρπα,
Μηλοειδή, Ελιά, Εσπεριδοειδή
Επανάληψη σε 2-3 εφαρμογές 4 - 6 L/στρ
Βιομηχανικά φυτά, Δημητριακά Επανάληψη σε 2-3 εφαρμογές 2 - 3,5 L/στρ
Οπωροκηπευτικά, Ανθοκομικά,
Φυτώρια,
Επανάληψη σε 2-3 εφαρμογές 2 - 3,5 L/στρ

 

2

Technical Sheet
msds

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Η σύγχρονη γεωργική πρακτική απαιτεί λιπάσματα, ειδικά βοηθήματα και προϊόντα θρέψης και ωφέλιμους μικρο - μακρο- οργανισμούς

Λιπάσματα

Εξειδικευμένα υδατοδιαλυτά Λιπάσματα για εντατικές καλλιέργειες και υδροπονία, φιλικά στο περιβάλλον

Βιολογικά Σκευάσματα

Παρέχουμε ειδικά προϊόντα θρέψης, βιολογικά, ιδανικά για όλες τις καλλιέργειες

Ωφέλιμα Έντομα

Swirskii Mip, Nessidiocoris Mip, Andersoni, Orius, κα ωφέλιμα έντομα καθώς και Βομβίνοι για επικονίαση

Βιοδραστικά Σκευάσματα

Βιοδραστικά σκευάσματα που εφαρμόζοται σε φυτά με στόχο τη βελτίωση της θρεπτικής απόδοσης, της ανοχής στο αβιοτικό στρες και στην αύξηση της απόδοσης και βελτίωσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών