Η εταιρεία AFOI LEFA OE || LEFASAGRI δραστηριοποιείται στις εισαγωγές λιπασμάτων, ειδικών προϊόντων θρέψης, βιοδραστικών σκευασμάτων, βιοδιεγερτών για διάφορες καλλιέργειες , και στην διακίνηση ωφέλιμων εντόμων. Η σύγχρονη θρέψη των φυτών απαιτεί καινοτόμα σκευάσματα, υψηλή επιστημονική κατάρτηση και βιώσιμες πρακτικές φιλικές στο περιβάλλον.

HYDROMIX (Μαγνησιο και Ιχνοστοιχεία)

Μαγνησιο και Ιχνοστοιχεία
Περιγραφή

Λίπασμα μαγνήσιο (MgO) με βόριο (B), χαλκος (Cu),
Σίδηρος (Fe), μαγγάνιο (Mn) και ψευδαργύρος (Zn)

HYDRO Mix είναι ένα προϊόν για την πρόληψη και τη θεραπεία διατροφικών ανισορροπιών λόγω Μαγνησίου και ελλείψεων άλλων μικροστοιχείων. Περιέχει μια ισορροπημένη ποσότητα από τα πιο σημαντικά και χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τα φυτά.
Η σημασία των ιχνοστοιχείων εξαρτάται από την απόλυτη ιδιαιτερότητά τους για τις φυσιολογικές και βιοχημικές λειτουργίες του φυτού.
Σιδήρος, χαλκός και μολυβδαίνιο διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στη διαδικασία της φωτοσυνθεσης.Το Βόριο και ο ψευδάργυρος διεγείρουν την καρπόδεση και την παραγωγή νέων ιστών. Το Μαγνήσιο και το Μαγγάνιο λειτουργούν ως καταλύτες σε πολλές ενζυμικές διεργασίες.
Η ισορροπημένη παροχή των ιχνοστοιχείων προωθεί την καλύτερη διατροφική κατάσταση για το έδαφος. Εκτός αυτού, αποφεύγεται η ξήρανση ράχης του αμπέλου και η πρώιμη πτώση των φύλλων στην μηλιά.
Η παρουσία όλων των στοιχείων δημιουργεί γεγονότα θετικής αλληλεπίδρασης (συνέργεια).
Η απαίτηση για υδρολίπανση μπορεί να γίνει εναλλακτικά στην ανάπτυξη, στην άνθηση, μετά την καρπόδεση, ή σε περίπτωση που αποδείχθηκε έλλειψη ιχνοστοιχείων. Εάν είναι απαραίτητο, παρέχεται μια δεύτερη εφαρμογή των συνιστώμενων δόσεων.

Καλλιέργεια Τρόπος Χρήσης Δόση Εφαρμογής (kg/ha)
Δεντρώδεις Καλλιέργειες Υδρολίπανση 100 – 150
Λαχανοκομικά Φυτά 50 – 100
Ανθοκομικά Φυτά 50 – 100
Φυτώρια 50 – 100

 
fert  bio

Technical Sheet
msds

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Η σύγχρονη γεωργική πρακτική απαιτεί λιπάσματα, ειδικά βοηθήματα και προϊόντα θρέψης και ωφέλιμους μικρο - μακρο- οργανισμούς

Λιπάσματα

Εξειδικευμένα υδατοδιαλυτά Λιπάσματα για εντατικές καλλιέργειες και υδροπονία, φιλικά στο περιβάλλον

Βιολογικά Σκευάσματα

Παρέχουμε ειδικά προϊόντα θρέψης, βιολογικά, ιδανικά για όλες τις καλλιέργειες

Ωφέλιμα Έντομα

Swirskii Mip, Nessidiocoris Mip, Andersoni, Orius, κα ωφέλιμα έντομα καθώς και Βομβίνοι για επικονίαση

Βιοδραστικά Σκευάσματα

Βιοδραστικά σκευάσματα που εφαρμόζοται σε φυτά με στόχο τη βελτίωση της θρεπτικής απόδοσης, της ανοχής στο αβιοτικό στρες και στην αύξηση της απόδοσης και βελτίωσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών