Η εταιρεία AFOI LEFA OE || LEFASAGRI δραστηριοποιείται στις εισαγωγές λιπασμάτων, ειδικών προϊόντων θρέψης, βιοδραστικών σκευασμάτων, βιοδιεγερτών για διάφορες καλλιέργειες , και στην διακίνηση ωφέλιμων εντόμων. Η σύγχρονη θρέψη των φυτών απαιτεί καινοτόμα σκευάσματα, υψηλή επιστημονική κατάρτηση και βιώσιμες πρακτικές φιλικές στο περιβάλλον.

CALCIO BASE (Ασβέστιο)

Ασβέστιο
Περιγραφή

Λίπασμα ΕΚ

Το Calcio Base είναι ένα υγρό λίπασμα πλούσιο σε ασβέστιο που παράγεται από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Το ασβέστιο παίζει ζωτικό ρόλο στη διαδικασία της εξουδετέρωσης των οργανικών οξέων. Παρεμβαίνει στο μεταβολισμό ρυθμίζοντας την κολλοειδή κατάσταση του πρωτοπλάσματος.
Ενεργεί, σε αντίθεση με το κάλιο, στις διαδικασίες που ρυθμίζουν την διαπνοή και την ισορροπία του νερού. Ευνοεί την συγκέντρωση του πλάσματος και μειώνει την απορρόφηση του νερού. Είναι απαραίτητο για την κυτταρική διαίρεση, εισέρχεται ως συστατικό του ενζύμου της μαλτάσης.
Είναι σημαντικό για την ανάπτυξη των μεριστωμάτων και απαιτείται από το φυτό σε σημαντικές ποσότητες κατά τη διάρκεια του σχηματισμού της γύρης.

Δοσολογία και τρόπος χρήσης:

Καλλιέργεια

Περίοδος εφαρμογής

Δόση

Καρποφόρα δένδρα, Αμπέλι, Εσπεριδοειδή

Πριν τη άνθιση

Κατά τη διάρκεια ανάπτυξης των καρπών

4 - 4,5 lt/ στρέμμα

2-3 εφαρμογές

Κηπευτικά υπαίθρου και θερμοκηπίου

Μετά τη μεταφύτευση

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης

2,5 - 4 lt/ στρέμμα

2-3 εφαρμογές

 

2 bio

Technical Sheet
msds

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Η σύγχρονη γεωργική πρακτική απαιτεί λιπάσματα, ειδικά βοηθήματα και προϊόντα θρέψης και ωφέλιμους μικρο - μακρο- οργανισμούς

Λιπάσματα

Εξειδικευμένα υδατοδιαλυτά Λιπάσματα για εντατικές καλλιέργειες και υδροπονία, φιλικά στο περιβάλλον

Βιολογικά Σκευάσματα

Παρέχουμε ειδικά προϊόντα θρέψης, βιολογικά, ιδανικά για όλες τις καλλιέργειες

Ωφέλιμα Έντομα

Swirskii Mip, Nessidiocoris Mip, Andersoni, Orius, κα ωφέλιμα έντομα καθώς και Βομβίνοι για επικονίαση

Βιοδραστικά Σκευάσματα

Βιοδραστικά σκευάσματα που εφαρμόζοται σε φυτά με στόχο τη βελτίωση της θρεπτικής απόδοσης, της ανοχής στο αβιοτικό στρες και στην αύξηση της απόδοσης και βελτίωσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών