SUGAR COLOR (Πολυζαχαρίτες)
Ελεύθερα Αμινοξέα (Μεθειονίνη) ............ 3,00%
Μονο-δι-τρισακχαρίτες ............................ 25,00%
Φώσφος (P2O5) διαλυτός στο νερό ......... 10,00%
Κάλιο (K2O) διαλυτό στο νερό ................ 14,00%
Οργανικός άνθρακας (C) ......................... 10,00%
Το SUGAR COLOR είναι ένα ειδικό προϊόν για την ενεργοποίηση των βιοχημικών λειτουργιών που βελτιώνουν τον χρωματισμό των φρούτων και αυξάνουν τη συγκέντρωση σακχάρων.
Είναι πλούσιο σε μονο-δι-τρισακχαρίτες, άνθρακα και μεθειονίνη (πρόδρομο αμινοξύ για τη βιοσύνθεση του αιθυλενίου), τα οποία μαζί με τον Φώσφορο και το Κάλιο (στενά συνδεδεμένα με οργανικά μόρια) διευκολύνουν τις πιο απαραίτητες λειτουργίες στα στάδια κοντά στην ωρίμανση.
Εξασφαλίζει μεγαλύτερη εμπορική παραγωγή και μειώνει την ποσότητα των ανώριμων καρπών κατά τη συγκομιδή.
Αύξηση της ομοιομορφίας του χρωματισμού και της λάμψης των καρπών
Αύξηση βάρους, διαστάσεων και συνοχής
Αυξημένη περιεκτικότητα σε ζάχαρη
Αυξημένη αντοχή στο χειρισμό και τη μεταφορά.
Technical Sheet
msds