Η εταιρεία AFOI LEFA OE || LEFASAGRI δραστηριοποιείται στις εισαγωγές λιπασμάτων, ειδικών προϊόντων θρέψης, βιοδραστικών σκευασμάτων, βιοδιεγερτών για διάφορες καλλιέργειες , και στην διακίνηση ωφέλιμων εντόμων. Η σύγχρονη θρέψη των φυτών απαιτεί καινοτόμα σκευάσματα, υψηλή επιστημονική κατάρτηση και βιώσιμες πρακτικές φιλικές στο περιβάλλον.

CAPAZ CU 80

Χαλκός (Cu)
Περιγραφή

Εγγυημένη Σύνθεση                 w/w      w/v
Χαλκός (Cu) υδατοδιαλυτός   6,0%    8,0%
Συμπλεκτικός παράγοντας: Cluconic Acid
Εύρος pH για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα του παράγοντα συμπλοκοποίησης: 4-9

Το Capaz Cu 80 είναι μια σταθερή φόρμουλα με βάση το γλυκονικό χαλκό, απορροφάται εύκολα και μετατοπίζεται γρήγορα σε όλα τα όργανα των φυτών (διασυστηματικό προϊόν).
Έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να καλύψει αρκετούς στόχους στο φυτό ταυτόχρονα: παροχή χαλκού και συντήρηση του φυτού από ανωμαλίες που προέρχονται κυρίως αβιοτικές αντιξοότητες.
Η σύνθεσή του επιτρέπει καλή αποτελεσματικότητα σε χαμηλές συγκεντρώσεις χαλκού ανά εκτάριο, πράγμα που συνεπάγεται μείωση των υπολειμμάτων και επιτρέπει τόσο τη διαφυλλική εφαρμογή όσο και την εφαρμογή με ριζοπότισμα.
Το Capaz Cu 80 περνά εύκολα από το επιδερμίδα του φυτού λειτουργώντας καταλυτικά στην βιοσύνθεση των φυτοαλεξινών. Αυτές οι φυτοαλεξίνες είναι κυρίως τερπενικής φύσης (φασεολίνη, γενιστεΐνη, ρισιτίνη, πισατίνη κ.λπ.). Λόγω της διασυστηματικής του δράσης, δρα σε ολόκληρο το φυτό και στη ρίζα.

Καλλιέργεια Δόση (ml/100L) Οδήγιες Χρήσης
Ελιά 200-400 από το φθινόπωρο έως την άνοιξη
Αμπέλι, Εσπεριδοειδή, Οπωροφόρα 200-300 κατά την περίοδο ανάπτυξης
Κηπευτικά 100-200 κατά την περίοδο ανάπτυξης
Ριζοπότισμα: 200-500  ml/στρ ανάλογα την καλλιέργεια

Σε καλλιέργειες ευαίσθητες στον χαλκό (Πυρηνόκαρπα, κάποιες ποικιλίες αμπέλου και κάποια κηπευτικά), υπό ορισμένες συνθήκες και ανάλογα με τη στιγμή, συνιστάται η εφαρμογή του αποκλειστικά μέσω της ρίζας. Συνιστάται πάντα δοκιμή πριν την ανάμιξη και δοκιμή εφαρμογής σε ελάχιστα αντιπροσωπευτικά φυτά στην καλλιέργεια

2  fert

Technical Sheet
msds

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Η σύγχρονη γεωργική πρακτική απαιτεί λιπάσματα, ειδικά βοηθήματα και προϊόντα θρέψης και ωφέλιμους μικρο - μακρο- οργανισμούς

Λιπάσματα

Εξειδικευμένα υδατοδιαλυτά Λιπάσματα για εντατικές καλλιέργειες και υδροπονία, φιλικά στο περιβάλλον

Βιολογικά Σκευάσματα

Παρέχουμε ειδικά προϊόντα θρέψης, βιολογικά, ιδανικά για όλες τις καλλιέργειες

Ωφέλιμα Έντομα

Swirskii Mip, Nessidiocoris Mip, Andersoni, Orius, κα ωφέλιμα έντομα καθώς και Βομβίνοι για επικονίαση

Βιοδραστικά Σκευάσματα

Βιοδραστικά σκευάσματα που εφαρμόζοται σε φυτά με στόχο τη βελτίωση της θρεπτικής απόδοσης, της ανοχής στο αβιοτικό στρες και στην αύξηση της απόδοσης και βελτίωσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών