Η εταιρεία AFOI LEFA OE || LEFASAGRI δραστηριοποιείται στις εισαγωγές λιπασμάτων, ειδικών προϊόντων θρέψης, βιοδραστικών σκευασμάτων, βιοδιεγερτών για διάφορες καλλιέργειες , και στην διακίνηση ωφέλιμων εντόμων. Η σύγχρονη θρέψη των φυτών απαιτεί καινοτόμα σκευάσματα, υψηλή επιστημονική κατάρτηση και βιώσιμες πρακτικές φιλικές στο περιβάλλον.

POWER LAND

Βραδείας απελευθέρωσης
Περιγραφή

ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΚ
NPK με μαγνήσιο και ιχνοστοιχεία


Το Power Land είναι ένα Λιπάσματα Τύπου - CFR (Controlled Release Fertilizers): Το άζωτο που περιέχεται απελευθερώνεται στο έδαφος μέσω μιας βιοδιασπώμενης πολυμερής μεμβράνη.
Πράγματι, η μεμβράνη ρητίνης που τύλιγει το αζώτο διαχειρίζεται η απελευθέρωση για 2-3 μήνες. Έτσι, η απελευθέρωση του αζώτου δεν επηρεάζεται ούτε από το pH ή από το βακτηριακο φορτίου του έδαφος.
Η διαθεσιμότητα του αζώτου αυξάνει μαζί με την αποδόμηση της μεμβράνης και την παρουσία της υγρασίας στο έδαφος, φθάνοντας στο μέγιστο επίπεδο όταν η καλλιέργεια απαιτεί περισσότερα θρεπτικά συστατικά.
Το Power Land εγγυάται μια βελτίωση της αποτελεσματικότητας χρήσης του αζώτου και, ταυτόχρονα, επιτρέπει την μείωση της δόσης λίπανσης στο στάδιο της πλήρους βλαστικής ανάπτυξης.
Εάν εφαρμοστεί πριν τη μεταφύτευση ή πριν από τη φάση της πλήρους βλαστικής ανάπτυξης, επιτρέπει να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των συνιστώμμενων λίπανσεων. Εκτός αυτού, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου της καλλιέργειας, εγγυάται το επίπεδο ποιότητας της διατροφής που απαιτούνται από τα φυτά, αποφεύγοντας επικίνδυνες ελλείψεις, καθώς και άχρηστα απόβλητα.
Το Power Land εχει ένα χαμηλό ποσοστό χλωρίου με κάλιο θειικό, μαγνήσιο και ιχνοστοιχεία, ιδιαίτερα κατάλληλο για βασική λίπανση κάθε καλλιέργειας, τόσο σε θερμοκήπια και χωράφια, βιομηχανικές καλλιέργειες όπως ντομάτες και πατάτες, γκαζόν και γήπεδα γκολφ.
Η εφαρμογή του Power Land είναι χρήσιμο να γίνεται πριν το όργωμα, αν και η τοπική εφαρμογή μπορεί να βάλει το φυτό σε άμεση επαφή με τα θρεπτικά συστατικά, έτσι ώστε οι ρίζες μπορούν να βρουν αμέσως αυτό που χρειάζονται.

Καλλιέργεια Δόση Εφαρμογής (kg/ha)
Φυτά Μεγγάλης καλλιέργειας 400 – 550 kg/ha
Δεντρώδες καλλίεργειες 300 – 600 kg/ha
Λαχανοκομικές καλλιέργειες 300 – 700 kg/ha
Φυτώρια 1,5 – 3 kg/m3 κατα την ανάπτυξη

 

Τύπος Nitric N Amm. N Ureic N Total N P205 P205 sol. in water K2O SO3 sol. in water MgO Fe Mn Zn
15-9-15 6.1 4.4 4.5 15 9 7 15 2 0.08 0.02 0.01
12-26-9 7.5 4.5 12 26 24 9 12 3
16-15-10 5.8 10.2 16 15 13 10 14 3 0.25
(EDDHA)


terreno

Technical Sheet
msds

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Η σύγχρονη γεωργική πρακτική απαιτεί λιπάσματα, ειδικά βοηθήματα και προϊόντα θρέψης και ωφέλιμους μικρο - μακρο- οργανισμούς

Λιπάσματα

Εξειδικευμένα υδατοδιαλυτά Λιπάσματα για εντατικές καλλιέργειες και υδροπονία, φιλικά στο περιβάλλον

Βιολογικά Σκευάσματα

Παρέχουμε ειδικά προϊόντα θρέψης, βιολογικά, ιδανικά για όλες τις καλλιέργειες

Ωφέλιμα Έντομα

Swirskii Mip, Nessidiocoris Mip, Andersoni, Orius, κα ωφέλιμα έντομα καθώς και Βομβίνοι για επικονίαση

Βιοδραστικά Σκευάσματα

Βιοδραστικά σκευάσματα που εφαρμόζοται σε φυτά με στόχο τη βελτίωση της θρεπτικής απόδοσης, της ανοχής στο αβιοτικό στρες και στην αύξηση της απόδοσης και βελτίωσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών