Η εταιρεία AFOI LEFA OE || LEFASAGRI δραστηριοποιείται στις εισαγωγές λιπασμάτων, ειδικών προϊόντων θρέψης, βιοδραστικών σκευασμάτων, βιοδιεγερτών για διάφορες καλλιέργειες , και στην διακίνηση ωφέλιμων εντόμων. Η σύγχρονη θρέψη των φυτών απαιτεί καινοτόμα σκευάσματα, υψηλή επιστημονική κατάρτηση και βιώσιμες πρακτικές φιλικές στο περιβάλλον.

NATURE GREEN (Μαγνησιο και Σιδηρος)

Μαγνησιο και Σιδηρος
Περιγραφή

ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΚ
Μείγμα ιχνοστοιχείων σιδήρου (Fe) (θειικό άλας)
και μαγγάνιο (Mn) (θειικό άλας) (Mg-S) (2-48)


Το NATURE GREEN είναι ένα λίπασμα που συνιστάται για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ποιότητας των φρούτων, λαχανικών και λουλουδιών. Το NATURE GREEN είναι ένα λίπασμα που περιέχει ένα μείγμα μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών χρήσιμων για την πρόληψη και τη θεραπεία ελλείψεων.
Το μαγγάνιο και μαγνήσιο διευκολύνει την ανάπτυξη των μεταβολικών και βιοχημικών διεργασιών της παραγωγής ενέργειας και της φωτοσύνθεσης. Το NATURE GREEN περιέχει ένα υψηλό ποσοστό των πλήρως υδατοδιαλυτό σιδήρου (13%) που κάνει αυτό το προϊόν περισσότερο κατάλληλο για την θεραπεία της χλώρωσης σιδήρου μέσω της άμεσης εφαρμογής του εδάφους.
Η συμβολή του θείου μέσω της εφαρμογής του NATURE GREEN εγγυάται την οξίνιση του κυκλοφορούντος διαλύματος, επίσης βελτίωση της διαλυτότητας και η διαθεσιμότητα των μικροθρεπτικών, τόσο αυτών που παρέχονται όσο και των ήδη υπάρχοντων στο έδαφος.
Το προϊόν είναι κοκκώδες, κατάλληλο για εφαρμογές με λιπασματοδιανομείς.

Καλλιέργεια Δόση Εφαρμογής (kg/ha)
Δεντρώδες καλλίεργειες 500 – 700
Λαχανοκομικές καλλιέργειες 400 – 600
Ανθοκομικές καλλιέργειες 400 – 600terreno

Technical Sheet
msds

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Η σύγχρονη γεωργική πρακτική απαιτεί λιπάσματα, ειδικά βοηθήματα και προϊόντα θρέψης και ωφέλιμους μικρο - μακρο- οργανισμούς

Λιπάσματα

Εξειδικευμένα υδατοδιαλυτά Λιπάσματα για εντατικές καλλιέργειες και υδροπονία, φιλικά στο περιβάλλον

Βιολογικά Σκευάσματα

Παρέχουμε ειδικά προϊόντα θρέψης, βιολογικά, ιδανικά για όλες τις καλλιέργειες

Ωφέλιμα Έντομα

Swirskii Mip, Nessidiocoris Mip, Andersoni, Orius, κα ωφέλιμα έντομα καθώς και Βομβίνοι για επικονίαση

Βιοδραστικά Σκευάσματα

Βιοδραστικά σκευάσματα που εφαρμόζοται σε φυτά με στόχο τη βελτίωση της θρεπτικής απόδοσης, της ανοχής στο αβιοτικό στρες και στην αύξηση της απόδοσης και βελτίωσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών