Η εταιρεία AFOI LEFA OE || LEFASAGRI δραστηριοποιείται στις εισαγωγές λιπασμάτων, ειδικών προϊόντων θρέψης, βιοδραστικών σκευασμάτων, βιοδιεγερτών για διάφορες καλλιέργειες , και στην διακίνηση ωφέλιμων εντόμων. Η σύγχρονη θρέψη των φυτών απαιτεί καινοτόμα σκευάσματα, υψηλή επιστημονική κατάρτηση και βιώσιμες πρακτικές φιλικές στο περιβάλλον.

MICRAP CALCIO (Ασβέστιο)

Ασβέστιο
Περιγραφή

Λίπασμα EC
Διάλυμα Ασβεστίου
Το MICRAP CALCIO είναι ένα υγρό λίπασμα, πλούσιο σε ασβέστιο πολύ υψηλής ποιότητας .
Το σκεύασμα MICRAP CALCIO εγγυάται την κινητικότητα και κυκλοφορία του ασβεστίου, χάρη στην περιεκτικότητά του. Το ασβέστιο βοηθά στην γρήγορη αφομοιώση των ελεύθερων αμινοξέων, χουμικών οξέων, βεταϊνων,υδατάνθρακων, βιταμίνών και πολλών άλλων συστατικών, χρήσιμα για το μεταβολισμό των φυτών.
Το ασβέστιο έχει θεμελιώδη ρόλο στην εξουδετέρωση των οργανικών οξέων.Το ασβέστιο συμμετέχει επίσης στον μεταβολισμό, τη ρύθμιση της κολλοειδής κατάστασης στο πρωτόπλασμα, ενεργώντας - σε αντίθεση με το κάλιο - στις διαδικασίες που ρυθμίζουν την εφίδρωση και την ισορροπία του νερού, ευνοώντας την συστολή του πλάσματος και τη μείωση της απορροφητικότητας του νερού .
Είναι απαραίτητο για τη διαίρεση των κυττάρων. Εισέρχεται ως συστατικό ένζυμο μαλτάσης και είναι σημαντικό για την ανάπτυξη των μεριστωμάτων. Απαιτήται σε μεγάλες ποσότητες από το φυτό κατά τη διάρκεια του σχηματισμού της γύρης.

Καλλιέργεια Εφαρμογή Δόση
Δέντρα, Εσπεριδοειδή, Σταφύλια Πρίν την άνθηση, στην ανάπτυξη των καρπών 1.8 - 2.2 ml/L
Κηπευτικά, Φυτά ΜεγάληςΚαλλιέργειας, Θερμοκήπια Μετά την μεταφύτευση, 2-3 εφαρμογές κατά τηνανάπτυξη 1.8 - 2.2 ml/L

 
2 bio

Technical Sheet
msds

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Η σύγχρονη γεωργική πρακτική απαιτεί λιπάσματα, ειδικά βοηθήματα και προϊόντα θρέψης και ωφέλιμους μικρο - μακρο- οργανισμούς

Λιπάσματα

Εξειδικευμένα υδατοδιαλυτά Λιπάσματα για εντατικές καλλιέργειες και υδροπονία, φιλικά στο περιβάλλον

Βιολογικά Σκευάσματα

Παρέχουμε ειδικά προϊόντα θρέψης, βιολογικά, ιδανικά για όλες τις καλλιέργειες

Ωφέλιμα Έντομα

Swirskii Mip, Nessidiocoris Mip, Andersoni, Orius, κα ωφέλιμα έντομα καθώς και Βομβίνοι για επικονίαση

Βιοδραστικά Σκευάσματα

Βιοδραστικά σκευάσματα που εφαρμόζοται σε φυτά με στόχο τη βελτίωση της θρεπτικής απόδοσης, της ανοχής στο αβιοτικό στρες και στην αύξηση της απόδοσης και βελτίωσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών