Η εταιρεία AFOI LEFA OE || LEFASAGRI δραστηριοποιείται στις εισαγωγές ειδικών προϊόντων θρέψης και λιπασμάτων διαφόρων καλλιεργειών στην διακίνηση ωφέλιμων εντόμων αλλά και στην εισαγωγή ειδικών εξαρτημάτων άρδευσης. Η θρέψη και το πότισμα είναι οι δυο βασικότεροι συντελεστές στην σύνχρονη γεωργική παραγωγή, και αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες για μια πετυχημένη καλλιέργεια.

MICRAP MICRO Mix (Μείγμα Ιχνοστοιχείων)

Μείγμα Ιχνοστοιχείων
Περιγραφή

Λίπασμα EC
Στερεό μίγμα μικροθρεπτικών συστατικών με Μαγνήσιο (Mg), Βόριο (B),Κοβάλτιο (Co), Χαλκό (Cu),  Σίδηρο (Fe), Μαγγάνιο (Mn),Μολυβδαίνιο (Μο), Ψευδάργυρο (Zn)
Το MICRAP MICROMIX περιέχει ένα ισορροπημένο μίγμα των πιο σημαντικών μικροθρεπτικών συστατικών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των διατροφικών προβλημάτων που προκαλούνται από μικροθρεπτικές ελλείψεις.
Η σημασία των μικροθρεπτικών συστατικών (ιχνοστοιχείων) εξαρτάται από την απόλυτη εξειδίκευση τους στις φυσιολογικές και βιοχημικές λειτουργίες του φυτού.
Ο Σίδηρος, χαλκός και το μολυβδαίνιο είναι απαραίτητα για την φωτοσύνθεση. Το Βόριο και ο ψευδάργυρος διεγείρουν την βλάστηση και την αναγέννηση των νεαρών ιστών. Το Μαγνήσιο και μαγγάνιο λειτουργούν ως καταλύτες στοιχεία σε πολλές ενζυματικές διεργασίες. Το Κοβάλτιο (που είναι επίσης παρών στη βιταμίνη Β12) πιστώνεται για τη θετική επιρροή του στην ανάπτυξη των φυτών.
Η ισορροπημένη απορρόφηση των ιχνοστοιχείων δίνει στο έδαφος ένα βέλτιστο επίπεδο της διατροφής, δημιουργώντας μια συνεργική δράση.
MICRAP MICROMIX είναι ένα εντελώς νέο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άριστα σε δια-φυλλώματος θεραπείες τροφοπενων.
Τα ιχνοστοιχεία είναι σταθερά σε διάστημα PΗ 4-7,5.

Καλλιέργειες Οδηγίες Χρήσης Συνηστόμενη Δοσολογία
Δενδρώδεις καλλιέργειες Φυλλώματος εφαρμογή στην φυτική ανάπτυξη, κατά την άνθηση και μετά την καρπόδεση, ή σε κάθε περίπτωση φυσιοπαθολογιών που προκαλούνται από ελλείψεις σε μικροθρεπτικά συστατικά 100 - 150 gr/100L
Κηπευτικά Φυλλώματος εφαρμογή αρχίζοντας από την πρώτα στάδια ανάπτυξης και σε περίπτωση φυσιοπαθολογιών που προκαλούνται από ελλείψεις σε ιχνοστοιχεία, επαναλαμβάνοντας τις θεραπείες εάν είναι απαραίτητο 100 - 150 gr/100L
Ανθοκομκά και Καλλωπιστικά φυτά Φυλλώματος εφαρμογή αρχίζοντας από την πρώτα στάδια ανάπτυξης και σε περίπτωση φυσιοπαθολογιών που προκαλούνται από ελλείψεις σε ιχνοστοιχεία, επαναλαμβάνοντας τις θεραπείες εάν είναι απαραίτητο 100 - 150 gr/100L


2

Technical Sheet
msds

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Προϊόντα Θρέψης Λιπάσματα Βιοδραστικά Ωφέλιμα έντομα

Η σύγχρονη γεωργική πρακτική απαιτεί σωστά λιπάσματα, ειδικά βοήθηματα και προϊόντα θρέψης και προπάντων σωστή άρδευση

Λιπάσματα

Εξειδικευμένα υδατοδιαλυτά Λιπάσματα για εντατικές καλλιέργειες και υδροπονία, φιλικά στο περιβάλλον

Βιολογικά Σκευάσματα

Παρέχουμε ειδικά προϊόντα θρέψης, βιολογικά, ιδανικά για όλες τις καλλιέργειες

Ωφέλιμα Έντομα

Swirskii Mip, Nessidiocoris Mip, Andersoni, Orius, κα ωφέλιμα έντομα καθώς και Βομβίνοι για επικονίαση

Εξαρτήματα Άρδευσης

Ποιότητα αρδευτικών εξαρτημάτων για ένα τέλειο πότισμα, χωρίς σπατάλη πολύτιμου νερού